Hardware

 • Lydbid
  Inlead har i samarbejde med Ballerup Bibliotekerne udviklet Lydbid, som nu kan anskaffes ved at kontakte os.
 • Skærme

Inleads skærmprodukter kan anvendes fra stor- eller touchskærme. Det er derfor naturligt for Inlead også at kunne tilbyde skærme. Inlead forhandler en række skærme i mange forskellige størrelser, med og uden touch og med og uden RFID-scanner.

Inlead kan også levere standerløsninger i forskellige størrelser.

Vejledning og priser kan indhentes hos Inlead, så spørg os gerne.

Loading

Lydbid

Lydbid er et formidlingsredskab, der hjælper med at synliggøre de digitale materialer, side om side med de traditionelle materialer.

Lydbid medvirker til at afhjælpe det lave kendskab til de digitale tilbud og især streaming/ online lydbøger.

Lydbid forenkler formidlingen af e-basernes indhold for bibliotekets personale, f.eks ved at benytte lydBogen som samtalestarter borger og bibliotekar imellem, for derved at lette vejen til e-baserne og deres indhold for borgerne.

Lydbid er med sine store hovedtelefoner og kraftige farver iøjnefaldende, umiddelbar og særdeles intuitiv at bruge. Der præsenteres 5 værker, der kan prøvelyttes ved hjælpe af store knapper. Man kan tilgå de fulde værker på sin telefon med en QR kode.

Borgerne får mulighed for at falde over de digitale lydbøger på biblioteket, lytte til bidder, lade sig inspirere og få direkte adgang til materialerne på deres telefon.

Der er altså meget kortere afstand mellem borger og digital lydbog, og formidlingen er ikke kun betinget af, at der er en bibliotekar til stede. Lydbid er derfor speciel relevant for biblioteker med ubetjent åbningstid.

Lydbid udspringer af projektet “Det digitale i det fysiske”, som er et et samarbejde mellem 6 biblioteker med Ballerup Bibliotekerne som tovholder og ansvarlig overfor Kulturstyrelsen, som har støttet projektet.

 Lydbid kan bl.a. indgå i følgende brugsscenarier:

 BILLEDER I REOL STÅENDE SAMLET MV MV

 • Indgå i tematiske bogudstillinger (Eks.vis krimier, Sci-Fi osv)
 • Indgå i udstillinger med de fysiske lydbøger
 • Stå som udstilling alene
 • Sommerbogen (Lydbøger er også læsning)
 • Ordblinde/ ordblindeuge40
 • Større temaer/arrangementer
 • Del af et lyttehjørne
 • Ud af huset (De tages med når biblioteket er til arrangementer og præsenterer sig selv uden for af huset)
Loading

Skærme

Storskærme og touchskærme

Inlead forhandler en lang række skærme og standere, som passer til vores skærmløsninger. Der er tale om både touchskærme og monitorer. Det er muligt at vælge skærme med kablet og/eller trådløs netopkobling.

Det er også muligt at købe skærme i “løs vægt”. Spørg gerne til muligheder og priser.

 

Inlead stander 2Inlead stander 3

Loading